BusService Syd AB

Skåne län

Information

BusService Syd AB är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som BusService Syd AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BusService Syd AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-11-23.

BusService Syd AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-05-24. Men sedan 2006-11-23 så har BusService Syd AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BusService Syd AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-47366.

Östra Göinge arbetar för att företag som BusService Syd AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BusService Syd AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva reparations- och underhållsservice av bussar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BusService Syd AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BusService Syd AB och det är följande personer, Andersson, Bo Göran Kennet som är född 1956 och har titeln VD, Thygesson, Ingrid Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Göran Kennet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BusService Syd AB är 556704-7203.