Alicja Lundstedt Medical AB

Skåne län

Information

Alicja Lundstedt Medical AB är ett företag som finns i Östra Göinge. I Alicja Lundstedt Medical AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundstedt, Alicja Hanna som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt, Lars Einar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alicja Lundstedt Medical AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alicja Lundstedt Medical AB på telefon 044-61116.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva öppen hälso- och sjukvård, konsultverksamhet och utbildning inom medicin och vård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alicja Lundstedt Medical AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alicja Lundstedt Medical AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Alicja Lundstedt Medical AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Alicja Lundstedt Medical AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-07-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alicja Lundstedt Medical AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Alicja Lundstedt Medical AB har 556705-5263 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.