Immeln Bo & Fritid AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling, förvaltning och försäljning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Immeln Bo & Fritid AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Immeln Bo & Fritid AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 2006-07-12 så skapades Immeln Bo & Fritid AB och företaget är har F-skattsedel Immeln Bo & Fritid AB har haft det sedan 2007-05-17.

Immeln Bo & Fritid AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556707-7317 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Immeln Bo & Fritid AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Immeln Bo & Fritid AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jaeger, Erik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Immeln Bo & Fritid AB är Jaeger, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bruus-Jensen, Joacim Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lange, Klaus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Bo Roger som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, Wallenborg, Helena Birgitta Anette som är född 1966 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.