Inneväxter Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Inneväxter Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Inneväxter Sverige AB är ett av dem. Statusen för Inneväxter Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Inneväxter Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Inneväxter Sverige AB ska trivas.

Inneväxter Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel och service av växter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inneväxter Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Inneväxter Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Inneväxter Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Inneväxter Sverige AB är Dahlström, Tina Camilla Susanne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Per Ingvar Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Inneväxter Sverige AB har 556711-9812 som sitt organisationsnummer.