Alexander & Constantine Foods AB

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Aktiebolag som heter Alexander & Constantine Foods AB. Det finns flera bolag som liknar Alexander & Constantine Foods AB i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-01-09 så har Alexander & Constantine Foods AB varit registrerat. Idag är Alexander & Constantine Foods AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Alexander & Constantine Foods AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bödkareg. 19, 280 60, Broby. Vi ni istället prata med Alexander & Constantine Foods AB så kan ni göra det på 076-8682629.

Bolagets verksamhet ska vara att importera och sälja livsmedel samt även bedriva annan därmed sammanhängande och liknande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Exintaris, George som är född 1969 och har titeln VD, Exintaris, George som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrqvist, Tommy Erik Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrqvist, Lena Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Alexander & Constantine Foods AB har 556719-7362 som sitt organisationsnummer.