Byggresurs i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet avseende ny-, till- och ombyggnad inom byggnadsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggresurs i Kristianstad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Byggresurs i Kristianstad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 2007-01-26 så skapades Byggresurs i Kristianstad AB och verksamheten är har F-skattsedel Byggresurs i Kristianstad AB har haft det sedan 2007-05-10.

Byggresurs i Kristianstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556722-0057 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är Byggresurs i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggresurs i Kristianstad AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggresurs i Kristianstad AB är Nilsson, Lars Örjan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg Nilsson, Pia Ann C Helene som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .