Kilinge Fastighets AB

Skåne län

Information

Kilinge Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Kilinge Fastighets AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kilinge Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-04-28.

Kilinge Fastighets AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-16. Men sedan 2007-04-28 så har Kilinge Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eneg. 2, 280 64, Glimåkra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kilinge Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-43228.

Östra Göinge arbetar för att bolag som Kilinge Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kilinge Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva metallegoarbeten och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kilinge Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kilinge Fastighets AB och det är följande personer, Seipp, Karl Jonas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Seipp, Malin Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kilinge Fastighets AB är 556723-9123.