Logitema Konsult AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Logitema Konsult AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Logitema Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Logitema Konsult AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556731-6293.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0382-20566 alternativt besöka eller skicka post till Logitema Konsult AB på följande adress KYRKOGATAN 9, 570 02, Stockaryd.

Logitema Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I Logitema Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Mårtensson, Agne Martin Johan som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom inköp, logistik och administration för tillverkande företag, serviceföretag samt den offentliga sektorn samt därmed förenlig verksamhet. Utöver detta ska bolaget äga , förvalta, samt bedriva handel med fastigheter, värdepapper och aktier samt därmed förenlig verkssamhet.