Vitaminshopen Nordic AB

Skåne län

Information

Vitaminshopen Nordic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Vitaminshopen Nordic AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vitaminshopen Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vitaminshopen Nordic AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vitaminshopen Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till NORRA INDUSTRIGATAN 2, 289 32, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-61117.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vitaminshopen Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

Vitaminshopen Nordic AB har idag 556733-8206 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Vitaminshopen Nordic AB

Bolaget ska bedriva framtagning och försäljning av kosttillskott och naturläkemedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Vitaminshopen Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Dennis John som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Eva Hermine som är född 1953 och har titeln Suppleant, .