Sibbhult Färe 3 Industricenter AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva tjänster inom affärsutveckling och näringslivs utveckling samt utveckla, marknadsföra och tillhandahålla tjänster och service för industripark, kontorshotell och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sibbhult Färe 3 Industricenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Sibbhult Färe 3 Industricenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 2007-08-09 så skapades Sibbhult Färe 3 Industricenter AB och bolaget är har F-skattsedel Sibbhult Färe 3 Industricenter AB har haft det sedan 2007-08-16.

Sibbhult Färe 3 Industricenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-16

556735-8220 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Sibbhult Färe 3 Industricenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sibbhult Färe 3 Industricenter AB så går det att nå dem via telefon på 044-61985 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lind, Torbjörn Ingmar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sibbhult Färe 3 Industricenter AB är Lind, Torbjörn Ingmar som är född 1959 och har titeln Extern VD, Johansson, Tommy Anton som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahl, Lars Lukas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hill, Karl-Axel Egon som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindesjö, Lars Olof Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosell, Peter Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotSvanberg, Per Stefan Jerker som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Bert Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln RevisorRevisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor.