Vesslarps Veterinärklinik

Skåne län

Information

Vesslarps Veterinärklinik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Vesslarps Veterinärklinik finns. I Östra Göinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Vesslarps Veterinärklinik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Vesslarps Veterinärklinik har haft sedan 1996-01-01. Vesslarps Veterinärklinik har funnits sedan och 2005-02-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vesslarps Veterinärklinik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0479-50015.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Vesslarps Veterinärklinik har idag 560207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Vesslarps Veterinärklinik

Veterinärverksamhet.

I Vesslarps Veterinärklinik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Josefsson, Per Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .