ACHIEVE Motorsport

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Enskild firma som heter ACHIEVE Motorsport. Det finns flera bolag som liknar ACHIEVE Motorsport i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ACHIEVE Motorsport är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-02-05 så har ACHIEVE Motorsport varit registrerat och sedan 2002-12-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ACHIEVE Motorsport och det finns fler bolag som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med ACHIEVE Motorsport så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ACHIEVE Motorsport så kan ni göra det på 044-65029.

Importera samt köpa upp motorsportutrustning som ska användas i motorsportteamet av medlemmarna. Förutom det egna användandet inom teamet skall också utrustning försäljas. Tillverkning av viss utrustning sker i egen reparationsverkstad.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Eva Helen som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ACHIEVE Motorsport har 560522-XXXX som sitt organisationsnummer.