Personförsäkringar Stefan Koch

Skåne län

Information

561007-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Personförsäkringar Stefan Koch. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personförsäkringar Stefan Koch är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Personförsäkringar Stefan Koch finns i.

Personförsäkringar Stefan Koch har varit registrerat sedan 2008-03-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Personförsäkringar Stefan Koch så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Personförsäkringar Stefan Koch är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Personförsäkringar Stefan Koch är följande:

Vill ni komma i kontakt med Personförsäkringar Stefan Koch så kan ni göra det på telefon genom 044-93027 eller genom brev på följande adress:

Försäkringsförmedlare.

Det finns olika personer som har en koppling med Personförsäkringar Stefan Koch och det är Koch, Nils Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,