Knislinge Kök & Färghandel

Skåne län

Information

Knislinge Kök & Färghandel är ett av många verksamheter som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Knislinge Kök & Färghandel finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Knislinge Kök & Färghandel är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-02-13.

Knislinge Kök & Färghandel som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-15. Men sedan 2003-02-13 så har Knislinge Kök & Färghandel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Knislinge Kök & Färghandel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-60070.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter som Knislinge Kök & Färghandel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Knislinge Kök & Färghandel. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Färghandel, järnvaruhandel, handel med köksinredning och utrustning, badrumsinredning och utrustning, kakel, klinkers, belysning, möbler, kosmetika och kemikalier.

Firmatecknare för Knislinge Kök & Färghandel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Knislinge Kök & Färghandel och det är följande personer, Wilhelmsson, Leif Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Knislinge Kök & Färghandel är 570320-XXXX.